Mata Hari

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slimáky na ceste

Babička si to štráduje krížom cez cestu a policajt sa jej pýta: "Babička, a po prechode by to nešlo?".. a stará pani na to: "Aj išlo, len chuti už nie je..."

Ja som veľký bojovník proti násiliu, ale dnes som mala nesmiernu chuť vystúpiť z auta a fyzicky inzultovať jednu slečnu s batohom.... a bola by som rýchlejšia, ako dotyčná, kým sa tým svojim pomaličkým krokom láskavo prešuchtala po prechode.

Každý z nás je aj chodec. Aj ja, a nemám problém s tým, že by mi autá na priechode nezastavili. Zastavia, hodím vďačný hólyvúdsky úsmev a svižným krokom, opakujem SVIŽNÝM, prejdem cez priechod pre chodcov.

Aj zastavujem svoje auto pred priechodom, zvlášť, keď sú tam deti alebo starkí, v prípade nevľúdneho počasia komukoľvek.

Dnes vozidlo predo mnou zastalo slečne s batohom na chrbte. Zrejme študentka. A všetci vo vozidlách sme vyvalili buľvy s pootvorenými ústami a pravdepodobne  chuť slečne jednu uvaliť som nemala len ja. Už som videla slimáky rôzneho druhu, ale takúto lemru lemravú ešte nie. Prešuchtala sa ako hnida a pokračovala rovnakým tempom po chodníku. Nebola chorá, lebo viem, že aj starí ľudia, či chorí ľudia sa snažia. Ona sa nesnažila, ona sa lemrila... Keby  mala aspoň pôvabnú nežnú chôdzu, že by sa muži pokochali. Nič. Bolo to hrozné. Odrážalo to celé jej lemravé vnútro. Toto by nemali pokutovať, na toto by malo byť rovno doživotie!

Krásny svižný deň vám praje Mata Hari....


TLAKY | stály odkaz

Komentáre

  1. Takej šuchte treba tesne pri aute riadne tiahlo zatrúbiť
    ... možno by jej aj nohavičky sfarbilo dohneda... zdnu :)
    publikované: 18.01.2012 10:45:15 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Beliko
    pri takej akcii je ale riziko, že si ich na druhý deň oblečie naopak...:DDDD
    to bol vtip, ale pravda je, že sme boli všetci až v takom šoku, že sme nevládali zareagovať...DDDD
    publikované: 18.01.2012 13:40:26 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tak tak
    ja som sa v poslednom čase rozhodol zastavovať kaźdému, kto sa riadne díva doľava a nadväzuje očný kontakt, raz to máme v zákone, tak nech tak je. ale nech sa obe strany naučia, nééé že kukám doprava a vybehnem na prechod, alebo kukám doľava do mojho auta, ale nie na mňa, na moju frajerku a clovek mu zastavi a on stoji...stoji..a kuká na spolujazdkyňu, no prizabi ho...
    publikované: 19.01.2012 13:26:37 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  4. relax,
    mh,relax:-)keby sa nou soferi kochali,mohlo by prist k inym zrazkam.sama som v lete skoro zahucala do kandelabru ked som obdivovala povabnu chodzu jednej super kosti:-)))
    publikované: 19.01.2012 15:43:58 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Nončo
    niet nad očný kontakt veru... a buď rád, bo keby ti na babenku nečumeli, asi by nebolo všetko s kostolným poriadkom... proste máš vkus...:DDD
    publikované: 20.01.2012 09:02:59 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Bonnie
    práveže ja som hyperkľudná vodička, ani nevytrubujem, ani škaredé slová nepoužívam, aj trpezlivosť mám, ale tota deva ma až šokovala... a prosím ťa, keby si nabúrala kvôli fešinu, to by som pochopila... a síce... aj ja rada kuknem na peknú babu, tak teda nič...:DDD
    ...ale, priznám sa, kvôli mne za mladi cyklista skončil v tom kandelábri....:D
    publikované: 20.01.2012 09:05:40 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  7. mh,
    ked ini skoncia v kandelabri,trebars aj kvoli mne,to ma neboli,zato ja koncim vselikde ked kukam po fesich a fesinach,event.inych zaujimavych ukazoch a to niekedy zaboli mna i plechy.paradoxne,najviac som si nabila nos,to bola fakt rana,ze ma skoro vyvratilo,ked som sledovala mlady par ako si pusta kocik s deckom dolu prudkym kopcom-tak ma zaujimalo,ci to to decko prezije,ze som sa skoro dorazila sama...klobuk dolu nad tvojim kludom,to ja teda cedim vselico cez zuby ked som na ceste...a ked uz ma moc nastvu,urobim posunkom no no no...par krat som zdvihla i strednik,ale mama mi to zakazala,to je zivot,co?:-))
    publikované: 20.01.2012 21:55:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Bonnie
    tie mamky...čo už, mňa ku kľudu a ignoru voču hluku, revu, vrieskaniu a inému vycvičila v aute omladina, takže ked idem teraz sama, len s pustenou hudbou a to ticho, tichúčko, niktoe sa vzadu nebije, nevrieska, tak ma nerozhádže ozaj nič. A to decko prežilo?
    publikované: 21.01.2012 16:58:06 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. mh,
    je to asi uchylne,ale i ja povazujem ticho/vybranu hudbu v aute za super relax...este keby benzin/nafta mali milosrdnejsie ceny...
    to decko prezilo,ale mne tiekla krv,mala som po ksichte hrce a sinky akoby som cerstvo vysla z boxerskeho ringu a tusim som videla i hviezdicky.do smiechu mi nebolo,ale musela som sa smiat jaka som sprosta a ze to bolo na ulici,tak sa nehodilo plakat:-))
    publikované: 21.01.2012 19:46:19 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Bonnie
    čo by sa nehodilo, nikdy nevieš, kde sa nájde šarmantný utešovateľ... ale je to blbé, keď máš pokazený make-up... ja som síce mala aj dosť hrozivú nehodičku, ale bez škrabancov. Poučenie - velice veliké autíčka treba kupovať, aby sa len plechy pokrčili a potom sa môžeš kochať dosýta!
    publikované: 22.01.2012 09:47:36 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  11. mh,
    ze mi to skor nenapadlo:-)ale asi by sa nenasiel,lebo i ked som nemala make-up,vypadala som povazlivo odpudivo..neviem,kto by si lajsol priblizit sa ku mne:-)fuha,som rada,ze si karambol tak zdarilo prezila,ako si k nemu vobec prisla?
    ked budem velka,priala by som si mat cely systematicky autopark viz auto na parkovanie/nakupovanie,velke auto na kochanie...nooo,vedela by som pokracovat do allellujah:-)
    publikované: 22.01.2012 20:16:30 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  12. systematický
    autopark je silná myšlienka a tej sa drž!
    publikované: 24.01.2012 16:48:17 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  13. mh,
    som nemyslela,ze si tu myslienku podrzim,ale ty si mudra osoba,na teba dam,tak podrzim:-))
    publikované: 24.01.2012 21:25:57 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014