Mata Hari

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Otázka storočia!

...alebo: ako potrestať toho chlapa!!!

Maša je skvelá ženská a dá si poradiť. Tak som jej pred rokmi poradila moje finty na chlapa. Ako vieme, muži všeobecne majú veľmi dobrú pamäť, až na sviatky. Tak to neriešim hysterickým vykrikovaním, že zabudol, ale naopak, pekne týždeň pred blížiacim sa sviatkom pripomínam, povzdychnem, že vtedy a vtedy mám opäť meniny alebo narodeniny, hlavne nenápadne, ale jasne! V deň sviatka ešte vložím Matahárovi do peňaženečky lístok s nápisom: dnes má maminka sviatok, kúpiť darček!!! Tým pádom sa nemôže vyhovárať, že zabudol...

No, ale späť k Maši. Tá dávala mužovi najavo dva týždne pred narodeninami, že sa to blíži. Týždeň pred nimi aj oslavu s priateľkami zosnovala, nech sa to mužovi dobre zaryje do lebene! Zarylo. Po svojom... V deň narodenín ju ráno postískal, zablahoželal a zmizol do práce. A nič... a druhý deň nič, Maše aj slzičky padli, aj tretí deň si polplakala, štvrtý deň si povedala, že je to magor a nestojí za slzy... A keď už konečne na to celé zabudla, ten truhlík jej po dvoch týždňoch priniesol päť červených ruží, že dodatočne... a ranu rozškrabal znova. No, nezachloštili by ste ho???

Vravím jej, zober si jeho kreditku a pekne mu ju vybiel, že keď on nemal čas, ty mu ho ušetríš...

"Vieš, Mataharinka, to nie je o tom, že mi treba niečo honosné, to je o tom, že na mňa myslí, veď zastaviť sa v posratej drogérii nie je až také časovo náročné, chápeš? A už úplne najkrajšie by bolo, keby sa fakt potrápil, dal si námahu niečo vybrať! Takto to je asi, že tak tu máš bukretu, aby si mi nevyčítala...."

Tak ako potrestať toho chlapa???

 

Dobre premyslené darčeky vám praje Mata Hari....


TLAKY | stály odkaz

Komentáre

  1. netrestať....
    normálne si zvyknúť na to, že si niekedy spomenie a niekedy nie, narodky sú síce na to aby sme dostali darčeky, ale zase čo tak len tak sem tam dostať kvietok, že na nás myslí? hmm? ja by radšej takú. a píšem a smejem sa tu, že čo trepem za blbiny, no tak Mataharinka, myslím, že najlepší liek na zabudnuté sviatky je veru zobrať tú kreditku a šup na nákupy a nech doma mobilka pípa majiteľovi, že aha odišlo Vám z účtu... :-))))
    publikované: 20.07.2010 14:27:55 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  2. už som sa, Zarenka,
    zľakla, že čo to tu trepeš.... že jaké zvyknúť si... prd, to by mali veľmi ľahké v živote... jasné, že vybieliť kreditku!
    publikované: 20.07.2010 14:31:37 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  3. však som sa zbadala :-))))))))))))
    fuuu ale tesne , :-))
    publikované: 20.07.2010 14:39:05 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  4. mno, ešteže...
    to by som mala potom o teba strach, že máš úpal...hihihi
    publikované: 20.07.2010 14:47:00 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  5. prepacovaná som.. :-))
    zle to mňa vplýva, to tutok, samú ma nechali..vraj šéfuj.. no :-)) a ešte mi napadá jeden trest, pre chlapa čo zabúda na svoju ženu, čo tak zahrať sa na slúžtičku a vypýtať výplatu na konci mesiaca... :-)) za všetko čo poskytne , tie službičky každodenné :-))
    publikované: 20.07.2010 14:55:46 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Prosímtě pěkně, Mataháriová, tu řasenku si kde.
    My když jsme prolítávali nad Bejrútem, vůbec nebyl čas.Když jsem Jardovi z Líní, von už asi taky je v důchodu, to pilotní eso, mistr vysoký pilotáže, řek, že támhle na dvou hodinách, dálka dvadva, je vosamělá ženská, tak chytil nervy, von byl sám a vopuštenej beze mne a jeli sme. A co si myslíte, že ta vosamělá ženská udělála. Flakla po nás Dragonem, Jarda si skori udělal uzel na rukách, ale to ustál, řasenku jsem nestihnul, ale Hamásku byla docela pěkná ženská.
    publikované: 20.07.2010 15:00:50 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  7. no včul babo raď :-)
    s darčekmi je to také ošametné, môj bývalý mi vždy kupoval darčeky, aby som si myslela...a veru som si aj myslela ako chcel, ale len na chvíľu...pokiaľ som nezistila, že ich kupuje viacerým :-)
    mám rada darčeky len tak, pre nič za nič...vo chvíľach, keď ich najmenej očakávam...:-)
    publikované: 20.07.2010 15:08:39 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Tak bábu na radění bych měl.
    Sousedka, stará škeble, abych se jí nedotknul nějak intimně, tak jí říkám dar moře. Ta kecá naprosto do všeho. Dám jí na Tebe link, Derechuro.Vona Ti poradí,, vona je skušená, je čtyřnásobná vdova a nic jí nedokázali.
    publikované: 20.07.2010 15:13:21 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Matahari,
    ja k tomu len dodám, že muž sú veľmi záhadné bytosti. Niekedy nás vedia prekvapiť, ale len keď chcú.
    publikované: 20.07.2010 15:16:28 | autor: vrabciak (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Derechurka
    vidíš, aké veľké srdce mal tvoj bývalý a ty ho pošleš k vode!!!! ale vážne, ty poznáš chlapa, ktorý nosí darčeky llen tak??? ja teda nie... to sú len vzletné reči, že na tom nezáleží... prd! záleží!!! zvlášť, keď tvoja priateľka, bezdetná, je hýčkaná a obdarovávaná, ty lietaš okolo rodiny a hovienko... to vie parádne nasrdiť!...
    publikované: 20.07.2010 15:18:20 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Miťo
    s totú susedú, darom mora, ma prosím ťa urýchlene zoznám!!!
    publikované: 20.07.2010 15:19:19 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Vrabčiatko
    rozmýšľam nad tým, kedy je to "niekedy"...hihi
    publikované: 20.07.2010 15:20:10 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  13. Mataháriová, není problém.
    Jeden problém by mohl být, že vona moc nevěří těm internetu, dokonce vodmítá beyšňůrovej telefon, nějakek bratrane z Ameriky jí sehnal výběhovej model s dvou kilometrovou šňůrou, tak s tím teď tady lítá po vobchodech a všude.Minule jsem se ani nedostal do polikliniky, protože bába voběhla dvakrát Južanku, to je nákupní středisko, jsem urgentně potřeboval Viagru a měl jsem akorá prd.Zadrátovaný všechno jak při spojovacím cvičení.A takovýdle problémy já musím skoro denně řešit.Hrůza.
    publikované: 20.07.2010 15:46:27 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  14. sa tu
    chechcem....Mata, ty si sikulka, ale otazka je "ten papierik si precita?!"

    Dere, takze kazdy darcek mal aj svoje meno a historiu....aspon mas na co bohate spominat ;-))

    Mitoo , sikovnu sousedku mas, len co je pravda...ale zasa tvoje pani asi moc sikovna ci ucenliva nie je, ked si este stale dokazatelne zivej :D ;-)) ..nech sa ti dari aj nadalej preplouvat zivotem ;)))

    Darecky od chlapa aj tak nemaju cenu, bo ked sa nasrdime tak ich znicime ci darujeme ci vyhodime , zapatrosime...navyse darcek poukazuje na dobu kolko sme s nim a kolko mame rokov...a kasu aj tak drzime my.. takze sa priebezne obdarovat a robit si aj inym radost , bez zbytocneho poukazovania tu dobu spolunazivania a tym padom na vlastnu ( ci jeho blbost--pozzooor to muza moze napadnut...nikdy nevies na co ten smrad mysli!-- ako vravi jedna moja dobra znama ) , vek a znehodnotenych penazi...

    ;-)))


    publikované: 20.07.2010 15:58:25 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Jajajkooooo:-)))
    Ty jsi velice sečtělé a rozhledené děvče, ale já neproplouvám, nechávám se životem unášet. Život jako takový je dar,musíš ho tak brát.Moje manželka už dvakrát dávala na rozvod,já že teda jo, jsem se voholil, kravatu bílou košili, kterou nesnáším, do saka, boty vypulírovat, abych nebyl za bezdomovce a vono nic. Navrhovatel spět vzala a já jako kretén jsem tam proseděl skoro hodinu, než inspiciente ráčilo mi oznámit, že tam čekám na hovno a jsem nadále ženat. Takovýdle peripetie jý´á musím psychicky zvládat.Mno.
    A aby teho nebylo málo, tak mám jednu kamarádku, do který jsem se buchol otřesným spůsobem. Je moc heská, scestovaná a sečtělá, celkově náherná ženská, jakou si ani nekážete představit. Mimo ní snad ani jiná není. Teda moje kamarádka, aby bylo jasno a některá z dam se neurazila.
    publikované: 20.07.2010 16:53:20 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  16. podla mna
    nosia darceky aj len tak:-)
    publikované: 20.07.2010 17:14:34 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Bonie, podle mě se dárky jen tak nedávaj.
    Dárky se obyčejně dávaj tak, že někomu chceš udělat radost. Nebo něco chceš. A to všecko může bejt docela prozaický.
    Toliko na tému dárků a obdarovávání. Já teda nedávám, protože vím prdlajs kdy se kdo narodil, ani mně to nezajímá,z mýho narození si pamatuju pouze to, že nás mámou po třech dnech vyhodili z Vinohradský porodnice, že su zdravej a nemám tam tím pádem dál vopruzovat a smát se na sestřičky. Na kojeneckym.
    publikované: 20.07.2010 17:28:25 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Matahari
    toto by si mohla aj tej mojej poradiť, lebo keby som to narhhol ja, akurát by sa zdula :)
    publikované: 20.07.2010 19:11:47 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Miťo
    očividne je tá ženská poklad, len kopať a kopať...:-))
    publikované: 20.07.2010 19:12:51 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  20. jajajková
    NIKDY nevieš, na čo ten smrad myslí!!!--- ja nevláááádzem, dobrééééééééé... ale aj tak, vybieliť kreditku...fertich..
    publikované: 20.07.2010 19:14:47 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Belino
    jednoduché - daj jej prečítať tento článok...:-)))
    publikované: 20.07.2010 19:15:34 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  22. Matahari
    a prečo to mňa nenapadlo???? :)
    publikované: 20.07.2010 20:39:12 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Poklady se nemaj vykopávat.
    Zakopávat jo, hlavně když udeří krušné časy. Ale v zásadě by měly zůstat tam kde jsou, třeba pro příští generace. Čím jsou hloubějc, tím jsou ve větším bespečí před nějakejma nenechavcema.
    Si vem tu radost, když někdo za pár století vykope třeba atomovku.Elektřiny ni ohně nemaje bácne po ní pazourkem a má úplně všecko, né?
    A nemusí bejt žádná moc velká. My jsme fasovali před totálním zničením kapitalislu JG 6, to byl jadernej granát s účinkem do šesti kilometrů. Každej vojín měl dva.
    publikované: 21.07.2010 10:39:42 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  24. Belino,
    to je teplom....
    publikované: 21.07.2010 14:35:35 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  25. Bonnie
    ja som myslela, že žiješ normálne na Slovensku... a ty si zatiaľ voľade v rozprávkovej krajine, ufááám...
    publikované: 21.07.2010 14:36:34 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  26. Miťo
    taký granát je fasa vec, lebo s ním upraceš raz - dva...
    publikované: 21.07.2010 14:37:49 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  27. co na to povedat,MH?
    ze zazraky sa deju?ze obcas aj motyka vystreli?ze pride na psa mraz?ze sa zobudim a uvidim?no skor by som to zhodnotila asi tak,ze obcas sa vo svete deju anomalie...:-))
    publikované: 21.07.2010 15:55:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  28. Bonnie,
    ty mas v rukach taku anomaliu?! ved mas v rukach poklad ..zaloz si "Doprajte si zazitok " a poziciavaaj..o)) ;-))
    publikované: 21.07.2010 16:03:43 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. jajaj,
    ja nemozem,jak sa smejem:-)))))
    publikované: 21.07.2010 16:20:38 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  30. nooo
    Boniacik, aspon najblizsej rodine by si mohla obcas ten "darcek" pozicat,som zvedava, ake darceky dava:)
    publikované: 21.07.2010 16:23:19 | autor: SoB (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Maťulka, prepáč,
    že som najskôr hodila reč so segrou, to vieš, štve ma, ked sú v rodine tajnosti:)
    Kedysi som dostavala darceky mimo "terminov", manzel si nikdy nic DOLEZITE nepamatal...teraz dostavam darceky aj-aj-aj...teda skor financie na ne, vraj viem, najlepsie, co ma potesi...
    publikované: 21.07.2010 16:30:20 | autor: SoB (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Bubáky stačej!
    Osobně sespíš držím při zemi, však víš, důchod nepustí.Vemu jí na větrník potom jí vožeru a je.
    To mně naučili kdysi. Já že šéfe, prosím vás co mám dělat s Kanaďanama v Tatrách tejden?
    Von, že co máš za problém, vožer je na úvod, potom druhej den na popravenie a třidni budou střízlivět a bude to fasa.
    publikované: 21.07.2010 17:00:31 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  33. sobulik,
    si prva v poradniku:-)
    publikované: 22.07.2010 12:25:24 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  34. Bonnie, schválne
    kedy a čo bol ten posledný darček len tak?!?!
    publikované: 22.07.2010 16:58:27 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  35. Sobíku
    ani vlastnej rodine sa nedá veriť, vidíš to!
    publikované: 22.07.2010 16:58:53 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  36. Miťo
    bubáky a diamant...
    publikované: 22.07.2010 16:59:15 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  37. mh,
    termin ti nepoviem,ale frekvencia je tak cca 1x/tyzden a posledne to bola kytica tulipanov a cd s kompilaciami bach,mozart,vivaldi...neni to ako dostat auto abo motorku(to by sa mi tiez pacilo:-)) ), ale potesi to,ked je to len tak,pre nic za nic,bez sviatku...tak som sa ti prave zamyslela a zhodnotila som,ze je to nahodou fasa dostavat a rozdavat darceky len tak...
    publikované: 22.07.2010 17:18:04 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  38. pekn zelen okále
    ô
    publikované: 23.07.2010 14:48:45 | autor: cokomilka bookzinová (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Tak to teda vidím na démanty v mých očích:-))))
    Mataháriová, jsi nenáročná a skromná, proto Tě tolik mužů by pojalo, jakože, jenže . Jenže je tu jeden zádrhel, kterej by se dal celkem lehce vyřešit. Kdyby si se nechala přeoperovat na svýho manžela.
    A byly by i bubáky, né?
    publikované: 23.07.2010 20:18:48 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  40. Bonnie
    a friško prezraď, kde si zohnala takého nosiča, lebo ako pátram, tak pátram, ale zdá sa, že bude z dákeho marsu...
    ...inak, okrem závisti pociťujem radosť, že aspoň o jednom takom som počula /čítala!...:-))
    publikované: 24.07.2010 13:56:52 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  41. čokomilka
    zelená vraj upokojuje...:DDDD
    publikované: 24.07.2010 13:57:29 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  42. Miťo
    nemôžem sa preoperovať na Matahár, bo má po tele bujný porast...:-)))
    publikované: 24.07.2010 13:58:30 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  43. Když to nejde, tak to nejde, né?
    Mataháriová, jak Tě znám, poradíš si.
    Jsme totiž cvičeni k improvizaci. Nemáš ráda zarostlý chlapi?
    Když jsem se narodil, tak mě nechtěli ani sudičky na ruce, aby mi přisoudily, nebo vodsoudily, ani nevím, je to mnoho let temu nazad.
    Jenom jedna, asi ta votrlejší, mi řekla, že budeš celej život vošklivej a hnusnej a flákla se mnou spátky do postýlky na kojeneckym, až jsem z teho měl skoro traumu. Kojeneckou.
    publikované: 24.07.2010 19:53:40 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014